AFLEVERING EN TERUG

levering beleid

Wij verzenden "op voorraad" items binnen 24-72 kantooruren rechtstreeks vanuit Thailand via International Registered Luchtpost na betaling klaring. (Zie de voorraad status op elke productpagina. In het hoogseizoen kan de status niet nauwkeurig zijn. Indien dringend is, kan de klant contact met ons om de voorraad status te vragen alvorens te kopen.)
Tijdens lange openbare feestdagen in Thailand half april en nieuwjaar kan het fabricage- en verzendproces tot 7 dagen vertragen.
VERZENDINGSADRES
We gebruiken alleen de scheepvaart-mailadres dat u op onze website, niet op de betaling gateway website of PayPal. U ontvangt een bevestiging e-mail ontvangen na het maken van een bestelling bij ons. Zorg ervoor dat het afleveradres correct is.
TIJD OM TE BEZORGEN
Na verzending, sturen wij u een bevestigings e-mail met het bijhouden van informatie. De levertijd van Thailand is ongeveer 10-14 werkdagen (ongeveer 2-3 weken).
Voor sommige landen, kan de levertijd langer als gevolg van de douane-dienst van elk land.
Track and Trace
In onze verzendbevestiging e-mail vindt u een link naar de tracking informatie te zien krijgen. Of, als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een e-mail. Wij zullen u zeer binnenkort te helpen.
Opgeëiste / ONJUIST / ONVOLDOENDE ADRES
Om een ​​nieuwe zending voor opgeëiste of onjuiste / onvoldoende adres te vervangen, zullen we nodig hebben om nieuwe verzendkosten in rekening gebracht.
Douane kosten / belasting
Klanten zullen verantwoordelijk zijn voor de douane kosten of belasting. We zijn exclusief de kosten in de prijs.

Online goederen kopen die afkomstig zijn uit een land buiten de Europese Unie. Lees meer klik hier.


TERUGSTUURBELEID
Exchange / Refund

Wij accepteren producten als nieuw in de originele verpakking met etiket binnen 30 dagen uit te wisselen om nieuwe grootte, stijl of kleur of terugbetaling na de datum waarop de producten aangekomen op het afleveradres. Uit te wisselen, is de koper verantwoordelijk voor het verschepen van het rendement terug naar ons en voor het verschepen van nieuwe producten.
Voor een terugbetaling, de koper betaalt de verzendkosten van terugkeer en zodra de producten komen in ons kantoor, zal de waarde van het product worden terugbetaald. Verzendkosten kan niet worden terugbetaald. Als u meer informatie, neem dan contact met ons op.
Schade
Alle schade zoals schade veroorzaakt door de fabriek of bedrijf, transport of schade na het eerste gebruik. Stuur ons een email om een ​​claim binnen 30 dagen te maken na ontvangst van het product. Klanten wordt gevraagd om een ​​paar foto's van de schade te nemen en tijdens de claim vroeg een paar vragen. Na de claim, zullen nieuwe producten worden vervangen voor u zonder enige kosten.

Houd er rekening mee dat op maat gemaakte producten, zoals speciale maten of gepersonaliseerde artikelen, niet kunnen worden geretourneerd om te ruilen of terug te betalen.