Als een van de grootste Muay Thai-exporteurs en -verkopers uit Thailand, leveren we een groot assortiment AUTHENTIEKE en HOOGWAARDIGE Muay Thai-uitrusting, Muay Thai-shorts, Thai-boksuitrusting en kleding, waaronder Muay Thai-vesten en -jassen tegen de meest concurrerende prijzen. Neem nu contact met ons op, of u nu een vechtsportclub, een Muay Thai-sportschool, een sportclub, een verkoper van boksartikelen of een distributeur van sportartikelen bent, u zult niet teleurgesteld zijn in onze Muay Thai-producten.

 

Als u op zoek bent naar originele Muay Thai-producten die in Thailand zijn vervaardigd door bekende Muay Thai-fabrieken, stuur ons dan vandaag nog uw aanvraag.

 

BEGIN JE EIGEN MERK

We zijn in staat om elk van de originele Muay Thai-producten onder uw eigen merk te maken met uw logo voor uw winkel, club of sportschool (OEM), zoals groothandel Muay Thai-shorts, aangepaste boksuitrusting, bijvoorbeeld Muay Thai-handschoenen, boksscheenbeschermers, hoofdbeschermer , Punch Mitts, Pads en Kick Paos enz., En andere Muay Thai-uitrusting, waaronder boksbandages, enkels, tassen, geschenken en souvenirs.

Onthoud dat we GRADE A-producten kunnen produceren met uw merk en logo ZONDER MINIMUM BESTELAANTAL !!!

 

VOORDELEN

- Speciale en concurrerende groothandelsprijzen voor Muay Thai Shorts, Muay Thai-handschoenen, Muay Thai T-shirts en andere Muay Thai-producten.

- Originele en authentieke Muay Thai-producten van TOPKWALITEIT uit Thailand door beroemde Muay Thai-fabrieken zoals TWINS, KANONG, BOXSENSE, CLASSIC, LUMPINEE en NATIONMAN.

- Geen minimum hoeveelheid

- Wij verzenden en distribueren wereldwijd

- Muay Thai Club en Gym-promotie en exclusieve prijzen

- Toegewijd klantenserviceteam dat al meer dan 15 jaar ervaring heeft met het maken van Muay Thai-producten.

 

WIE KAN DEZE VOORDELEN HEBBEN

- Muay Thai Gym Owner die boksuitrusting wil hebben met je sportschoolnaam en logo.

- Eigenaar van een sportclub of fitnessclub die in bulk op zoek is naar Muay Thai-goederen van hoge kwaliteit.

- Detailhandelaar en distributeur van sportartikelen die in Muay Thai geloven en geïnteresseerd zijn in het doorverkopen van Muay Thai-producten en -uitrusting.

- Iedereen die van MUAY THAI houdt.

 

E-mail ons uw vraag op info@boxsensegear.com

Voorbeelden van aangepaste producten: